Beautypartners

TandenBleken de Parel is in samenwerking met totaalconcept Le Masque Beauty and More.

Dit concept bestaat niet alleen uit mijn Tandenbleeksalon maar in ons sfeervolle pand aan de Deken van den Ackerhof 5 in Cuijk

kunt u ook terecht voor behandelingen bij een cosmetisch arts, nagelstyliste, masseuse en er is een schoonheidsspecialiste gevestigd.

Wilt u nader kennismaken met onze beautypartners lees dan hieronder meer

Daniëlla Derksen

06-33920775


Mijn naam is Daniëlla Derksen

Zelf ben ik ruim 26 jaar geleden gestart als schoonheidsspecialiste. Inmiddels verzorg ik niet alleen basisbehandelingen maar heb ik mij gespecialiseerd in huidverbetering, huidverjonging, anti-aging en definitief ontharen. Ik houd mijn kennis op pijl door regelmatig trainingen en cursussen te volgen. Dit zorgt er voor dat ik altijd behandelingen kan bieden die gebaseerd zijn op de nieuws te ontwikkelingen, met de nieuwste professionele apparatuur en met hoogwaardige producten én persoonlijke aandacht.

Ik ben er trots op dat ik al veel klanten heb kunnen helpen om hun huidconditie te behouden en zelfs te verbeteren. Door middel van een grondige huidanalyse krijgt iedereen van mij een deskundig en eerlijk advies.Dit advies gaat verder dan de behandeling in de salon maar gaat ook over de dagelijkse verzorging die u uw huid thuis kunt geven. Ik werk met de producten van Janssen Cosmetics en LOOkX. En ook voor thuisgebruik kunt u producten van deze merken bij mij kopen.

Ik nodig u uit om een afspraak te maken om samen te bekijken wat ik voor u kan betekenen.

Uw schoonheidsspecialiste

Daniëlla Derksen
http://www.lemaque.nl

Sheron Ploegmakers

06-51600217


Ik ben Sheron Ploegmakers,

Ik ben getrouwd met Frits en ik ben moeder van 2 prachtige kinderen: Keylee en Jay. Ook onze 2 viervoeters Billy en Bo wonen bij ons. Ik woon mijn hele leven al in Cuijk en heb mijn eigen salon Sher Nailz & Hair gevestigd aan de Wegedoorn 118 te Cuijk. Ik ben al meer dan 16 jaar werkzaam als nagelstyliste. Het is mijn passie om mensen mooi te maken. Ik geniet ervan als mijn klanten blij de deur uit gaan. Naast mijn werk als nagelstyliste verkoop ik nagelproducten via de webshop Sher Nailproducts, geef ik workshops op het gebied van nagelstyling en ben ik distributeur van Urban Nails.

Met trots ben ik Beautypartner bij LE MASQUE beauty&more. Ik ga er voor zorgen dat u tevreden , met mooie en verzorgde handen de salon verlaat.

Graag tot ziens bij mij aan tafel!

Uw nagelstyliste,

Sheron Ploegmakers

Sandra Koch

06-3759419


Mijn naam is Sandra Koch,

Ik ben 51 jaar en werkzaam als (zelfstandig)masseuse bij LE MASQUE beauty&more. Ik ben al ruim 15 jaar geschoold in diverse massages zoals Cupping, Ontspannings- en Sportmassage en Shiatsu. Hierbij werk ik vanuit een holistische visie waarbij lichaam en geest één dynamisch geheel zijn en dus onderling nauw met elkaar verbonden zijn. De uitdaging voor mij is om hierin een balans in te creëren. Het massage vak is boeiend, afwisselend, en ik ervaar het als dankbaar werk. Ik vind het heerlijk om mensen weer lekker in hun vel huiswaarts te laten keren.

Uw masseuse,

Sandra Koch

Nadine Verburg

06-33920775


Ik ben Nadine Verburg,

Ik ben op dit moment werkzaam als huisarts in opleiding in een leuke groepspraktijk. Ik heb de opleiding geneeskunde gevolgd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen en heb hierna enkele jaren ervaring opgedaan als arts op de spoedeisende hulp en in de ouderengeneeskunde. Ik heb me daarnaast altijd geïnteresseerd in de esthetiek en heb me daar verder in ontwikkeld. U kunt bij mij terecht voor injectables (Fillers) en botuline toxine (Botox). Door mijn ervaringen behandel ik iedereen met een open blik en neem ik ruim de tijd om u goed voor te lichten en te adviseren. Samen kijken we naar uw wensen en verwachtingen en werken we toe naar een zo mooi en natuurlijk mogelijk resultaat.

Mijn motto is: Mooi natuurlijk, natuurlijk mooi.

Groetjes,

Nadine

Nicole van Bree


Ik ben sinds 1994 gediplomeerd schoonheidsspecialiste en heb mijn eigen schoonheidssalon Breezz beautycare in Boxmeer.
Ik heb diverse specialisaties waaronder Permanente make-up deze ga ik als beautypartner aanbieden bij LE MASQUE beauty&more.
Ik heb een gezellig, samengesteld, gezin met 2 jongens en 2 meisjes. Samen met mijn man Johnny zorg ik voor ons 4-tal.
Ik beleef erg veel plezier in hardlopen, zingen, yoga en zwemmen.
Ik hoop u snel van mooie permanente make-up te mogen voorzien!

Lenny Kuijpers


Ik ben 43 jaar en ben werkzaam als (zelfstandig) pedicure bij LE MASQUE beauty&more in Cuijk.
Ik ben al meer dan 15 jaar werkzaam als nagelstyliste in mijn eigen salon Allure Nails & More. De laatste 10 jaar ben ik ook actief in de pedicure branche.
Mijn streven is om mensen weer op wolken te laten lopen.
Wil jij dit ook? Dan zie ik je snel bij LE MASQUE beauty&more!

Groetjes Lenny

<